Skip to content

Ενδυναμώνουμε τις εργασιακές & πελατειακές σχέσεις της εταιρίας σας παρέχοντας πρωτότυπα προγράμματα βιωματικής εκπαίδευσης προσωπικού.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

GROWTH MINDSET

Growth Mindset είναι η πεποίθηση ότι έχω τον έλεγχο των ικανοτήτων μου και έτσι μπορώ να μαθαίνω, να αναπτύσσομαι και να βελτιώνομαι κατευθύνοντας την εξέλιξη μου.
Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Employee engagement

Employee Engagement

Employee Engagement ή αλλιώς Η Τέχνη του να Ερωτεύεσαι τη Δουλειά σου! Μεγιστοποιήστε την απόδοση των υπαλλήλων σας επενδύοντας στην εκπαίδευση τους και εμπνεύστε τους χαρά και γνώση. Πιστεύουμε στην αφοσίωση των ανθρώπων. Αυτοί είναι η καλύτερη διαφήμισή σας!

Team building

Team Building

Δίνουμε βάρος στη συνεργασία και στη βελτίωση των εργασιακών σχέσεων διότι πιστεύουμε ότι οι δυνατές ομάδες πιάνουν υψηλούς στόχους. Η εργασία είναι ομαδικό άθλημα. Η ομάδα υποστηρίζει το άτομο για να σκοράρει και το άτομο υποστηρίζει την ομάδα ώστε να πάει μπροστά.

Growth Mindset and Soft skills

Ανάπτυξη Soft Skills

Αν τα hard skills είναι ο σκελετός μιας εταιρείας, τα soft skills της δίνουν ψυχή και την απογειώνουν. Αναπτύξτε μέσα από την εκπαίδευσή μας δεξιότητες όπως συγκέντρωση, αυτοαξιολόγηση, αυτοπεποίθηση, χαμόγελο, επίλυση προβλημάτων, ορθή επικοινωνία κα.

Τεχνικές Anti-Stress & Anger Management

Τεχνικές Anti-Stress & Anger Management

Οι σύγχρονοι ρυθμοί επιφέρουν μεγάλες πιέσεις τόσο στο εργασιακό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον. Μέσα από την εκπαίδευσή μας προσφέρουμε εύχρηστες τεχνικές αντιμετώπισης του stress καθώς και διαχείρισης των αρνητικών συναισθημάτων.

Growth Mindset και Στρατηγικές Επικοινωνίας

Στρατηγικές επικοινωνίας

Η επικοινωνία ως καθημερινή διαδικασία διέπεται από κανόνες αλλά και στρεβλώσεις. Η γνώση των κανόνων αυτών οδηγεί προς μια στρατηγική η οποία έχει τη δυνατότητα να εξομαλύνει τόσο την επικοινωνιακή διαδικασία όσο και την ψυχολογία των ατόμων που συμμετέχουν στην εν λόγω πράξη.

Growth Mindset and Branding

Αλλαγή κουλτούρας

Οι άνθρωποί σας είναι η δύναμή σας. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται στους πελάτες σας αλλά και στις μεταξύ τους σχέσεις, αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας και συνεπώς δημιουργεί branding. Η κουλτούρα της εταιρείας σας είναι το καύσιμο για να πάτε μπροστά!

Growth Mindset and Creative Learning

Δημιουργική εκμάθηση

Απελευθερώστε το δυναμικό των ανθρώπων σας και μεγιστοποιήστε τις γνώσεις τους και την αυτογνωσία τους. Μέσα από έρευνες γνωρίζουμε πλέον ότι ο άνθρωπος συγκρατεί έως και 90% των πληροφοριών όταν «λέει» και «κάνει» μαζί! Εξελίσσεται και μαθαίνει ουσιαστικότερα μέσω βιωματικών δράσεων. «Αυτογνωσία είναι να γνωρίζεις πως δημιουργούνται οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις σου και πως να τα μεταμορφώσεις ώστε να δημιουργήσεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου όπως τα θέλεις.» Ρ. Νάτζεμυ.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Είμαστε αφιερωμένοι στην βιωματική μετάδοση γνώσεων πιστεύοντας ακράδαντα ότι αυτή αποτελεί την βάση για ουσιαστική εξέλιξη.

Βιωματική Εκπαίδευση και Corporate Theatre

Corporate Theatre

Το θέατρο στο πλαίσιο της εργασίας συνδυάζει τις δημιουργικές ιδέες και τις ικανότητες των συμμετεχόντων, ενισχύοντας την λεκτική και μη λεκτική έκφραση. Έτσι επιδοτεί την συνεργασία, τις δεξιότητες επικοινωνίας, την αυτοπεποίθηση, την καλή διάθεση και το χαμόγελο, την υψηλή ενέργεια, την αυτοαξιολόγηση, την εμπιστοσύνη. Ταυτόχρονα αναπτύσσεται η παρατηρητικότητα, η φαντασία, η συγκέντρωση, η εμπάθεια και η ανοχή. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να επικοινωνούν το ποιος, τι, πού, πότε, και γιατί. Οι αυτοσχεδιασμοί και οι ασκήσεις προωθούν λύσεις, γρήγορη σκέψη, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και αποτελεσματικότητα στην εργασία. Και όλα αυτά φυσικά με τον καλύτερο καταλύτη για γνώση. Τη διασκέδαση! Καθώς το θέατρο εμπεριέχει έντονα το παιχνίδι, το χιούμορ και το γέλιο. Αυτό βελτιώνει τα κίνητρα και μειώνει το άγχος.

Βιωματική Εκπαίδευση και ενσωμάτωση γνώσεων

Ενσωμάτωση γνώσεων από βιολογία, ιατρική & ψυχολογία

Πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος πρέπει να αποκτά επιστημονική γνώση και βαθιά κατανόηση επάνω στις τεχνικές που του διδάσκονται. Τότε πραγματικά τις κατανοεί, τις ενσωματώνει και τις καλωσορίζει στην καθημερινότητα του όχι ως έναν «από μηχανής Θεό» αλλά ως πρακτικές αναγνωρισμένες και εφαρμόσιμες. Το "γνῶθι σαὐτόν" που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος οποιασδήποτε εξέλιξης, προϋποθέτει μια χαρτογράφηση του σώματος και των λειτουργειών του, καθώς και τους μηχανισμούς της ψυχολογικής λειτουργίας του ανθρώπου ως άτομο αλλά και ως μέρος ενός κοινωνικού/εργασιακού συνόλου.

diadrasi diadirasi-1

Διαδραστικό υλικό

Στις εκπαιδεύσεις μας και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σχεδιασμού, χρησιμοποιούμε ποικίλο υλικό προκειμένου να κρατάμε το ενδιαφέρον αμείωτο, την συμμετοχή ενεργή και βιωματική, την διαδραστικότητα σε πρώτο πλάνο, αλλά και να πετυχαίνουμε την βαθύτερη κατανόηση των αντικειμένων. Έτσι γιγαντιαία παζλ, τετράδια εργασίας, έντυπο υλικό, ταμπλό, υφάσματα, χαρτόνια, μαρκαδόροι, post it’s, σφυρίχτρες, μουσικές και άλλα συνθέτουν έναν πολύχρωμο κόσμο που δημιουργεί μία αξέχαστη εκπαίδευση. Φροντίζουμε ο εκπαιδευόμενος να φεύγει με έντυπο υλικό στα χέρια του ώστε να μπορεί να ανατρέξει στις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή και του δίνουμε ένα πλήθος βιβλιογραφίας/αρθρογραφίας για περαιτέρω έρευνα εάν το θελήσει. Όλα φιλοτεχνούνται από την υπέροχη γραφίστριά μας, πάντα σε στενή συνεργασία με την εκάστοτε εταιρεία και σε αρμονία με την αισθητική της τελευταίας.

Ενδιαφέρεστε να σχεδιάσουμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το προσωπικό της εταιρίας σας;

MENU
BIG WHEEL
BIG WHEEL