Skip to content

Ενδυναμώνουμε τις εργασιακές & πελατειακές σχέσεις της εταιρίας σας παρέχοντας πρωτότυπα προγράμματα βιωματικής εκπαίδευσης προσωπικού.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σχεδιάζουμε προγράμματα Εταιρικής Εκπαίδευσης ανάλογα με της ανάγκες της επιχείρισης σας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1.

Εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας για managers

LEADERSHIP TRAINING

Εξειδικευμένο πρόγραμμα που απευθύνεται σε managers, προϊστάμενους, υπεύθυνους καταστημάτων και γενικότερα οποιουδήποτε ηγείται μιας ομάδας εργαζόμενων.

Στην εκπαίδευση αυτή επικεντρωνόμαστε στη διαχείριση ομάδας, στην επικοινωνία, στη διαδικασία του feedback, στη διαχείριση συναισθημάτων, στην αναγνώριση των διαφόρων τύπων των προσωπικοτήτων και στην εξειδικευμένη αυτών διαχείριση.

Επίσης δεξιότητες συνεργατικότητας, θετικής στάσης, στρατηγικές επικοινωνίας και έλεγχος συναισθηματικών και σωματικών εντάσεων αποτελούν το αλφάβητο για μία επιτυχημένη ηγεσία lead by example.

2.

Εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων για ομάδες

SOFT SKILLS & TEAM BUILDING

Ανάλογα τις ανάγκες κάθε εταιρείας δημιουργούμε περιβάλλοντα που βοηθάνε τις ομάδες να μαθαίνουν, να εξερευνούν, να ανακαλύπτουν καινούργιες γνώσεις και δεξιότητες. Υποστηρίζουμε και ταυτόχρονα δημιουργούμε προκλήσεις σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο πάντα προσπαθώντας να φτάσουμε την ομάδα στο καλύτερο δυνατό της.

Διδάσκουμε βιωματικά στοχευμένες τεχνικές βελτίωσης των δυνατοτήτων, δίνουμε εργαλεία για ανάπτυξη και πρακτική μέσα από συναρπαστικές ολοήμερες εκπαιδεύσεις.

Η Big Wheel έχει ολιστική προσέγγιση, δηλαδή κέντρο του το ανθρώπινο στοιχείο, και αποσκοπεί να προσδόσει προστιθέμενη αξία στους ανθρώπους σας.

3.

Εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων για διαχείριση πελατών

COMMUNICATION MANAGEMENT

Ειδικότερα για τις εταιρείες που έχουν ως επίκεντρό του την εξυπηρέτηση πελατών παρέχεται εξειδικευμένο πρόγραμμα για τη διαχείριση προκλήσεων σε αυτή την ευαίσθητη διαδικασία.

Εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενούς σας στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, κάνουμε τεχνικές anger management, anti-stress, αναγνώριση συναισθηματικής έντασης και διαχείριση αυτής, καθώς και προσωπική διαχείριση ενέργειας και συγκέντρωσης.

Μέσα από μια διασκεδαστική και άκρως ενδιαφέρουσα διαδικασία επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη των μαλακών δεξιοτήτων (soft skills), το δέσιμο της ομάδας (team building), την ενσωμάτωση καινούργιων γνώσεων κα.

Ανάλογα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε εταιρεία στην εξυπηρέτησή της, χρησιμοποιούμε εργαλεία, ασκήσεις και παιχνίδια για να εμπνεύσουμε τα στελέχη σας να δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

GROWTH MINDSET

Growth Mindset είναι η πεποίθηση ότι έχω τον έλεγχο των ικανοτήτων μου και έτσι μπορώ να μαθαίνω, να αναπτύσσομαι και να βελτιώνομαι κατευθύνοντας την εξέλιξη μου.
Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Employee engagement

Employee Engagement

Employee Engagement ή αλλιώς Η Τέχνη του να Ερωτεύεσαι τη Δουλειά σου! Μεγιστοποιήστε την απόδοση των υπαλλήλων σας επενδύοντας στην εκπαίδευση τους και εμπνεύστε τους χαρά και γνώση. Πιστεύουμε στην αφοσίωση των ανθρώπων. Αυτοί είναι η καλύτερη διαφήμισή σας!

Team building

Team Building

Δίνουμε βάρος στη συνεργασία και στη βελτίωση των εργασιακών σχέσεων διότι πιστεύουμε ότι οι δυνατές ομάδες πιάνουν υψηλούς στόχους. Η εργασία είναι ομαδικό άθλημα. Η ομάδα υποστηρίζει το άτομο για να σκοράρει και το άτομο υποστηρίζει την ομάδα ώστε να πάει μπροστά.

Growth Mindset and Soft skills

Ανάπτυξη Soft Skills

Αν τα hard skills είναι ο σκελετός μιας εταιρείας, τα soft skills της δίνουν ψυχή και την απογειώνουν. Αναπτύξτε μέσα από την εκπαίδευσή μας δεξιότητες όπως συγκέντρωση, αυτοαξιολόγηση, αυτοπεποίθηση, χαμόγελο, επίλυση προβλημάτων, ορθή επικοινωνία κα.

Τεχνικές Anti-Stress & Anger Management

Τεχνικές Anti-Stress & Anger Management

Οι σύγχρονοι ρυθμοί επιφέρουν μεγάλες πιέσεις τόσο στο εργασιακό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον. Μέσα από την εκπαίδευσή μας προσφέρουμε εύχρηστες τεχνικές αντιμετώπισης του stress καθώς και διαχείρισης των αρνητικών συναισθημάτων.

Growth Mindset και Στρατηγικές Επικοινωνίας

Στρατηγικές επικοινωνίας

Η επικοινωνία ως καθημερινή διαδικασία διέπεται από κανόνες αλλά και στρεβλώσεις. Η γνώση των κανόνων αυτών οδηγεί προς μια στρατηγική η οποία έχει τη δυνατότητα να εξομαλύνει τόσο την επικοινωνιακή διαδικασία όσο και την ψυχολογία των ατόμων που συμμετέχουν στην εν λόγω πράξη.

Growth Mindset and Branding

Αλλαγή κουλτούρας

Οι άνθρωποί σας είναι η δύναμή σας. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται στους πελάτες σας αλλά και στις μεταξύ τους σχέσεις, αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας και συνεπώς δημιουργεί branding. Η κουλτούρα της εταιρείας σας είναι το καύσιμο για να πάτε μπροστά!

Growth Mindset and Creative Learning

Δημιουργική εκμάθηση

Απελευθερώστε το δυναμικό των ανθρώπων σας και μεγιστοποιήστε τις γνώσεις τους και την αυτογνωσία τους. Μέσα από έρευνες γνωρίζουμε πλέον ότι ο άνθρωπος συγκρατεί έως και 90% των πληροφοριών όταν «λέει» και «κάνει» μαζί! Εξελίσσεται και μαθαίνει ουσιαστικότερα μέσω βιωματικών δράσεων. «Αυτογνωσία είναι να γνωρίζεις πως δημιουργούνται οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις σου και πως να τα μεταμορφώσεις ώστε να δημιουργήσεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου όπως τα θέλεις.» Ρ. Νάτζεμυ.

Ενδιαφέρεστε να σχεδιάσουμε μαζί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εταιρίας σας;

MENU
BIG WHEEL
BIG WHEEL